Betalen en verzenden

Verzendinformatie:

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te bezorgen.

Bezorging van CV-ketels vindt uitsluitend plaats op werkdagen tussen 7.00 uur en 18.00 uur . Het is van belang dat er iemand aanwezig is op de aangegeven dag. De eerste bezorging is gratis, voor een tweede levering brengen wij 35,00 incl. BTW in rekening (geldt alleen voor cv-ketels boven 30kg). Volg uw zending hier., u hoeft hiervoor alleen uw postcode in te voeren(afhankelijk van wat u invoert tijdens bestellen, met of zonder spatie).

De levertijd van bestellingen verschilt per bestelling. Het één en ander is afhankelijk van het tijdstip van uw bestelling, de geselecteerde betaalmethode en de voorraad. Wij bestellen/leveren zodra we uw betaling ontvangen hebben. Elektronische betalingen worden snel afgehandeld, waardoor dit maximaal twee tot vijf werkdagen in beslag kan nemen. Een indicatie van de levertijd van bestelproducten wordt op de website getoond.

Bestelling boven 30kg worden bezorgd door een door ons ingehuurd transportbedrijf .

Transport risico:

Budgetcvketel.nl is verantwoordelijk voor het transport tot aan het moment van levering. Het transport risico als zodanig wordt geheel door Budgetcvketel.nl gedragen. Schade tijdens transport wordt door Budgetcvketel.nl vergoed en/of producten worden omgeruild. Dit bepaalt Budgetcvketel.nl zoveel mogelijk in overeenstemming met de wensen van de consument. De afnemer dient de bestelling bij aflevering te controleren op schade. U dient voor (bijna) alle verzonden bestellingen een document voor ‘ontvangst in goede orde’ te ondertekenen. Beschadigingen en/of manco’s dienen genoteerd te worden op het document.

Schadereclamaties of vermissingen kunnen tot twee dagen nadat u uw goederen heeft ontvangen worden ingediend. Budgetcvketel.nl zal vervolgens zorg dragen voor een gepaste oplossing. Schadereclamaties die later dan twee dagen gemeld worden, kunnen niet worden gehonoreerd (b2b).

Betalen:

U heeft de keuze uit onderstaande betaalmogelijkheden :

iDEAL: Veilig  online afrekenen.

Overboeking: Bankoverschrijving met enige verwerkingstijd.

Paypal: Reken eenvoudig af met uw Paypalaccount.

Tijdelijk niet beschikbaar :  

Klarna betaal later: Tot 14 dagen achteraf afrekenen met Klarna.

Creditcard: Afrekenen met uw creditcard.

Apple pay: Reken eenvoudig af met uw Apple-ID.

Bekijk ook: https://budgetcvketel.nl/retouren/ 

De waardering van budgetcvketel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 722 reviews.