-6%

Ferroli BlueSense 4 HR CW4

Ferroli
Beschikbaarheid:

Momenteel niet leverbaar


Vermogen 24,5 KW

Warmwater 7,5 ltr. bij 60C

A-Labelpomp

Geschikt voor de Optifor

 

749,00 799,00 Incl.BTW

Momenteel niet leverbaar

De grootste innovatie van de BlueSense bevindt zich in het hart van de ketel, waarbij is gekozen voor een volledig in Nederland geëngineerde wisselaar met ‘Bi-Thermic Technology’. Deze volledig uit rvs 316Ti vervaardigde wisselaar is gebaseerd op een alom geprezen ‘pijp-in-pijpprincipe’, dat Ferroli eerder heeft toegepast in VR-toestellen van zijn succesvolle NEV-serie.

De pijp voor zowel het tapwatercircuit als het cv-watercircuit is vervaardigd uit een stuk RVS. Lasverbindingen om pijpen parallel te schakelen zijn dus niet van toepassing, waardoor corrosie geen grip kan krijgen en verstoppingen in individuele pijpjes voorkomen wordt. Zo ontstaat er een optimale waterdoorstroming in de wisselaar. Het tapwatercircuit maakt op een ingenieuze manier gebruik van de warmteoverdracht die voortkomt uit het cv-warmtewisselaarcircuit.

Hierdoor beschik je zeer snel over warm water voor een douche of bad en bespaar je tevens op je energiekosten. Eenvoud laat zich vooral typeren in de opbouw van het toestel. Door het toepassen van de Bi-Thermic-wisselaar, zijn bekende onderdelen als een driewegklep, een platenwisselaar en/of een extra pomp eenvoudigweg overbodig. Minder onderdelen betekent minder onderhoud en storingen, dus lagere kosten. BlueSense staat voor eenvoud in innovatie.

Artikelnummer: 8028693828031 Categorie:
EAN nummer

8028693828031

Merk

Ferroli

Model

Bluesense

CW-klasse

CW4

Kenmerken

– Met A-label pomp
– Innovatieve techniek
– OpenTherm module, aansluitbaar op elke thermostaat
– 13,2 liter warm water (40°C) per minuut
– Warmtecapaciteit van 5,7 – 24,5 kW
– 10 jaar garantie op RVS warmtewisselaar

Gebaseerd op 0 reviews

0.0 gemiddeld
0
0
0
0
0

Plaats de eerste geschreven review voor “Ferroli BlueSense 4 HR CW4”

Er zijn nog geen geschreven reviews.

Andere suggesties…